Pol Džordž, NBA zvezda, viđen (i snimljen) u Mramorku kod Kovina

22. jul 2023 – Protekle nedelje sportske portale je obigrala vest da je Pol Džordž, košarkaš El Ej Klipersa, viđen u Beogradu i da je lumpovao na splavovima. NBA zvezda, ispostavilo se, došla je u posetu tazbini; njegova je životna saputnica Danijela Rajić iz Mramorka.

Ne treba mnogo reči kolika je pojava 203 santimetra visokog šuting garda Klipersa privukla pažnje u selu kraj Kovina, pogotovo dece, koja su iskoristila priliku da se fotografišu s njim. Baš kao što se vidi na snimku koji je na društvenim mrežama objavio Edin Avdić, poznati sportski komentator, nesporno poznavalac košarke, ali koji se, po potrebi, ne usteže da bude (košarkaška) tračarara. Edinov je i foto sa provoda na splavovima u Beogradu, u društvu naše NBA zvezde Bogdana Bogdanovića, a koji su preneli i američki mediji.

Inače, kad već bi spomenuto, Pol i Danijela su od početka veze bili predmet interesovanja gosip rubrika u Americi. Kako i ne bi kad je čitava veza počela, naširoko su o tome pisali, tako što su se upoznali dok je jednom njegov tim gostovao na Floridi, a on posetio izvesni go-go, neki tvrde – striptiz bar u kome je Danijela nastupala.

Oni su, po pisanju američke štampe, potom počeli da se viđaju, da bi posle nekoliko meseci prekinuli vezu, ali je Danijela ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo. Kada je rodila devojčicu urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž roditelj mališanke. Usledio je novi zaplet jer je objavljeno da je Pol, navodno, nudio Danijeli milion dolara da abortira. Kada nije pristala na to, kako je tada objavljeno, Džordž je uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici. Izgledalo je da je tu definitivno kraj romanse, ali su se ipak pomirili i, neočekivani hepi end čak i za američke prilike, posle nekoliko godina su se venčali. Sada imaju troje dece, najmlađi sin se zove Vuk.

I tako, dok traje pauza u najgledanijoj i u trač rubrikama stalno prisutnoj, ali i gotovo izvesno najboljoj košarkaškoj ligi na svetu, eto Džordža u Mramorku. U tazbini.

Foto: Instagram danijelarajic i paulgeorge (ygtrece)

Skorašnji članci

error: Content is protected !!